Gudstjänsten

Vanligtvis hälsar vi dig välkommen till Gudstjänst kl 10.00 på söndagar. Under sommarveckorna kan den vara förlagd på Vik.
I vårt programblad som finns här på hemsidan ser du detaljerat program. Oftast hänger det affischer upp vid kyrkan och vid ICA Lekeryd.
Vi försöker möta en bred publik med våra Gudstjänster. Vi försöker också att engagera många i dem. Allas olika gåvor skall få plats.
De 2 ljusen på nattvardsbordet tänds varje söndag för att visa på Guds närvaro.
Våra Gudstjänster varierar även om det finns en ram som hjälper oss att känna igen oss och som skapar trygghet.
Sång och musik är centrala delar, liksom predika ur Guds ord – Bibeln. Vittnesbörd, förbön, ljuständning och nattvard är också återkommande delar
Vi tror att

• Gud är närvarande i våra gudstjänster.
  • Vi behöver träffas för att tillsammans söka Gud.
  • Varje besökare är en viktig del i gudstjänsten.
  • Vi som församling har ett uppdrag att be för vår byggd.

Vill du fördjupa dig ytterligare finns det en Gudstjänst bok att ladda ner.
Kyrkan Kyrkan