Samlingar

Gudstjänst mitt i veckan

En torsdag i månaden välkomnar vi dig till Gudstjänst mitt i veckan. Gudstjänsten håller på i 45 minuter. Någon av våra pastorer håller i samlingen.

Fredagsmys

Vissa fredagar bjuder vi in till fredagsmys. Det är framförallt barnfamiljer som är välkomna för att umgås och att äta något gott.

Bibelsamtal och bön

Samling varannan torsdag kl 19 för samtal runt bibelord under ledning av pastor. Tillfälle bön och delgivning. De veckor det är ekumeniska samlingar i någon av kyrkorna i bygden är det ingen ”torsdagssamling”.

Cellgrupp

I församlingen finns en så kalla Cellgrupp. Vi träffas för bön, lovsång, samtal och fika ett par gånger i månaden.

Vill du också vara med?

Vill du också vara med i en Cellgrupp. Kontakta Kennet eller Henrik. Vi träffas hemma hos varandra. När vi är tillräckligt många, är tanken att gruppen delas till två nya grupper.

Trivselträffar för daglediga

Vår och höst är det månadsvisa samlingar på fredagseftermiddagar – tre gånger i Lekeryds missionskyrka och en gång i Svarttorps missionskyrka varje termin. Samlingarna innehåller oftast inslag av sång och musik. God gemenskap runt dukade bord präglar träffarna som avslutas med andakt.

Förmiddagsgemenskap

Någon tisdag i månaden anordnas förmiddagsgemenskap. Det kan vara en promenad i sammhället eller en fika i kyrkan. Alla som är lediga mitt på dagen är välkomna att vara med.

Konfirmationsundervisning

Församlingen erbjuder konfirmationsundervisning för ungdomar i årskurs 7. För närmare information och anmälan kontakta pastorerna.
GOA-gubbarna Syföreningen Konfirmander