Vikstugan

En anläggning i skön natur

Beskrivning

Vikstugan, som är lugnt belägen utanför Lekeryd kan hyras för olika ändamål. Scoutläger, hajker, lägerskolor, församlings-dagar, gudstjänster och födelsedagsfester är bara några olika förslag på aktiviteter som passar perfekt på platsen.

Vikstugan ligger fint belägen vid Stensjöns östra sida, sjön är långgrund och har sandbotten. Området är stort nog att klara av ett scoutläger upp till 200 personer, ytterligare område kan hyras till vid större läger.

Kanotpaddling är en aktivitet som passar bra, kanoter finns att hyra här. Huskvarna-ån flyter genom Stensjön vilket gör att man kan paddla både till Lekeryd och till Huskvarna via ån.

På området finns volleybollplan, fotbollsplan och beachvolleyplan. Det finns också några grillplatser där man kan grilla. Nere vid sjön finns det en lägerbålsplats med sittplatser på träbänkar.

PDF Information om Vik och uthyrning

Bokningskalender